BBQ rozemarijn steak rollen met paprika strips

Info

  • Voorbereiden: 5 minuten
  • Bereiden: 20 minuten
  • Personen: 4

Ingredienten

  • 4 sneetjes entrecôte à 100g
  • 2 theel. Olijfolie
  • 2 theelepels verse rozemarijn, gehakt
  • 2 knoflookteentjes, gehakt
  • 2 rode pepers
  • 1 groene paprika
  • 1 courgette
  • 100 g champignons
  • Smokey BBQ saus
Vlees

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op hoog vuur. Snijdt ondertussen de groenten in reepjes, voeg een theelepel olijfolie toe aan een pan en bak op middelhoog vuur.
Snijdt de biefstuk in dunne plakjes en bedek de binnenkant met Callowfit Smoky BBQ Sauce. Breng op smaak met zout, peper, rozemarijn en knoflook.
Rol de groenten in de plakjes vlees en fixeer met een tandenstoker.
Grill de steak rollen gedurende ongeveer 6 minuten terwijl je constant draait.

Boodschappen lijstje