Biefstuk met bleekselderij

Info

  • Bereiden: 25 minuten
  • Personen: 2 minuten

Ingredienten

  • - 200 Gram biefstuk
  • - 500 Gram bleekselderij
  • - 2 Uien
  • - bak spray
  • - 1 teentje knoflook
  • - Peper en zout
Supplement

Bereidingswijze

Maak de bleekselderij schoon en snij deze in stukjes zet ze op met water en kook ze in 10 minuten gaar. Daarna uit laten lekken in een vagiet.
Snij de uien in ringen.
Snij de biefstuk in reepjes leg ze in een antiaanbakpan met wat bakspray en dan roerbakken.
Als ze gaar zijn op een bord leggen en afdekken on na te laten garen.
In dezelfde pan de uien bakken, net voor de uien bruin is de geperste knoflook toevoegen tot alles goed bruin is.
Voeg het vlees en de bleekselderij terug in pan en bak het samen kort op hoog vuur even door.
Smakelijk eten.