Bowlcake met vijgen
Info
- Bereiden: 10 minuten
- Oven: 5 minuten
Ingredienten
- 15 gr. kokosmeel
- 15 gr. hele speltbloem
- 10 gr. havermout
- 1 theelepel chiazaad
- 1 theelepel bakpoeder
- 1 eiwit
- 80 gr. sojayoghurt
- 1/2 appel gereduceerd tot compote (=50/60 gr.)
- 10 frambozen
- 3 kleine vijgen
- Chocolade (topping)
- Callowfit chocolade en / of Salty caramel saus
Bereidingswijze
Meng in een magnetron bestendige kom op volgorde: meel, vlokken, chia, bakpoeder, ei, yoghurt, compote. Prak dit met een vork door elkaar. Doe hier de frambozen door en bedek dit geheel met nog een laagje deeg.
Plaats de kom in de magnetron (4,5 minuut op 900 watt).
Draai de kom op een bord als deze enigszins is afgekoeld en laat de cake uit de kom glijden. Versier het bord met vijgen en chocolade.
Tip: Gebruik als topping de chocolade- of karamel zeezout saus van Callowfit
Bron: Le goût de So (Instagram: @legoutdeso).