Crispy shrimps met Callowfit sweet chili saus

Info

  • Bereiden: 25 minuten
  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • Ingrediënten krokante garnalen:
  • 15 grote gepelde garnalen
  • 30 gram geraspte kokos
  • 2 eetlepels kokosmeel of amandelmeel
  • 1 ei
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Peper en zout
Koolhydraatarm

Bereidingswijze

Foodblogger Lieke van @Gezonde Recepten maakte dit lekkere recept met Callowfit Sweet chili saus! Lekker krokant met een jasje van kokos en dus koolhydraatarm! 

Bereiding:

  • Dep de garnalen droog en haal ze door het amandelmeel of kokosmeel heen.
  • Klop een ei los in een kommetje.
  • Meng de geraspte kokos met peper, zout, paprikapoeder en knoflookpoeder.
  • Haal de garnalen eerst door het losgeklopte ei en daarna door het kokosmengsel.
  • Je kunt de garnalen op verschillende manieren bereiden:
    • Frituren in zonnebloemolie in een pan.
    • In de oven of aifryer.

Boodschappen lijstje