Crispy shrimps met Callowfit sweet chili saus
Info
- Bereiden: 25 minuten
- Personen: 1 minuten
- Porties: 1 minuten
Ingredienten
- Ingrediënten krokante garnalen:
- 15 grote gepelde garnalen
- 30 gram geraspte kokos
- 2 eetlepels kokosmeel of amandelmeel
- 1 ei
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel paprikapoeder
- Peper en zout
Bereidingswijze
Foodblogger Lieke van @Gezonde Recepten maakte dit lekkere recept met Callowfit Sweet chili saus! Lekker krokant met een jasje van kokos en dus koolhydraatarm!
Bereiding:
- Dep de garnalen droog en haal ze door het amandelmeel of kokosmeel heen.
- Klop een ei los in een kommetje.
- Meng de geraspte kokos met peper, zout, paprikapoeder en knoflookpoeder.
- Haal de garnalen eerst door het losgeklopte ei en daarna door het kokosmengsel.
- Je kunt de garnalen op verschillende manieren bereiden:
- Frituren in zonnebloemolie in een pan.
- In de oven of aifryer.