Koude vegan fusilli salade

Info

  • Bereiden: 15 minuten
  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • 1 sachet fusilli
  • 1/2 rode ui
  • Eetlepel zongedroogde tomaatjes
  • 100 gram rucola
  • Eetlepel groene olijfjes
  • Handje parmesan snippers
  • Callowfit Tasti toscana saus
  • 1/2 citroen (sap)
  • Peper en zout
  • Olijfolie
  • 1/2 courgette
Vegan

Bereidingswijze

Recept van Jessie Kookt.

Kook de fusilli zo’n 10 minuutjes en giet af. Laat afkoelen. Schil met een dunschiller 6 plakjes van de courgette, rol ze op en rijg deze aan 2 spiesjes en grill deze met wat olijfolie en peper en zout in een grillpan. 

Snijd de olijfjes, rode ui en zongedroogde tomaatjes in stukjes. Vermeng in een kom de rucola met de sap van een halve citroen, de parmezaan snippers en wat Tasty Toscana saus. Voeg hierbij de gesneden groenten, peper en zout. Roer goed door. 
Spiesjes erbij en smullen maar. 

 

 

Boodschappen lijstje