Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Voordelen online bestellen

  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  • Makkelijk en veilig betalen

Tips met dieeten

Doe het voor je eigen welzijn.
Eet met aandacht.
Succes begint bij een realistisch doel.
Denk niet in termen van dieet.

'Regelmatig wegen, goede persoonlijke begeleiding èn een goed na-traject zijn de kracht tot blijvend resultaat'. 

 

We spraken Astrid Hems, eigenaresse van gezondheidscentrum Body Result. Deze studio bestaat sinds 2003 en is een begrip in Oirschot op het gebied van afslanken, bewegen, gezondheid en bruinen. 

Gezondheidscentrum Body Result werkt met de producten van Dline.

Astrid werkt al ruim 10 jaar met de afslankproducten van Dline en heeft ruim 30 jaar ervaring als afslank- en bewegingscoach. Ze is van mening dat afvallen een kwestie is van de juiste keuzes maken. 

Bewegen, diëten of een combinatie van beiden?

Bij iedere klant is het van belang goed te kijken welk dieet en welke behandeling bij de klant past voor het beste afslankresultaat. Hierbij krijgt iedere klant persoonlijke begeleiding. Iedere week is er een weegmoment. Afhankelijk van het programma komt de klant een aantal keer per week voor beweging of een behandeling om plaatselijk af te vallen. Minstens zo belangrijk is het na-traject waarin er aandacht wordt besteed aan hoe de klant op gewicht kan blijven. 

Dline Supplementen-dieet

Op basis van haar ervaringen heeft ze een selectie gemaakt van de meest effectieve diëten, waarvan het Dline supplementendieet er één is; gebaseerd op een gezond en koolhydraatarm voedingspatroon dat wordt aangevuld met supplementen (vitaminen en mineralen). Astrid: ‘Aan de hand van dit dieet vallen mijn klanten gemiddeld 1 tot 1,5 kilogram per week af!’. 

Dline proteïnen-dieet

In bepaalde gevallen geeft Astrid een ‘niet-afvallen-geld-terug-garantie’. Zo biedt de studio ook het Dline proteïnen-dieet aan.

Met dit dieet vallen mijn klanten gemiddeld 5 tot 8 kilo per maand af. De klant heeft geen hongergevoel maar tegelijkertijd wel meer energie. Bij het wekelijks weegmoment houden we nauwlettend in de gaten wat hij/zij afvalt. Het is de bedoeling dat de klant alleen vet afvalt en geen spiermassa. Doordat je met dit dieet snel afvalt is de klant zeer gemotiveerd en enthousiast.

Succesverhalen afvallen

Op de website van Body Result lees je tal van succesverhalen, van verschillende klanten die op verschillende manieren zijn afgevallen. Een klant die onder andere het proteïne-dieet heeft gevolgd is in totaal 20 kilo kwijt; ‘Smakelijk en goed vol te houden’. Yvonne verloor tijd ruim 18 kilogram met dit dieet. Mien verloor 20 kilogram en 3 kledingmaten; ‘De eerste week had ik het idee dat ik de hele dag met eten bezig was, maar na 2 dagen heb je al geen trek meer in zoetigheid en met 2 porties groenten per dag krijg ik alles binnen wat ik nodig heb om me fit en gezond te voelen’. En het fijne was dat de kilo’s eraf vlogen. Cecile verloor 20 kilo en in totaal 70 centimeter en Pauline (zie foto onder) viel met behulp van de producten van Dline 12 kilo af en raakte daarmee 31,5 centimeter kwijt; ‘De producten zijn gemakkelijk te bereiden en er is veel keuze. Daarnaast is het ook nog eens lekker. Je hoeft alleen nog maar wat groenten toe te voegen en je bent klaar’ (zie hieronder het verbluffende resultaat). 

Pauline viel 12 kilo af met het Dline afslankprogramma.

Afslankproducten met een bite

Astrid: ‘Mensen vinden het fijn dat er afslankproducten met een ‘bite’ beschikbaar zijn zoals de wraps; toast; crackers en pasta. Als ze beperkt worden tot het eten van vloeibare producten zoals shakes; toetjes en soepen wordt een dieet al snel saai. Ook de biologische lijn vind ik geweldig om mee te werken!’.

Recept: Groenteroerbak met omelet

Dit makkelijke recept voor 1 persoon is snel klaar en erg lekker: Neem een halve groene paprika; 100 gram snijbonen; een halve courgette en een half bakje champignons en snijd alles klein. Roerbak alles met wat olijfolie en breng op smaak met Kikoman sojasaus en pikante paprikapoeder. Bak vervolgens een Dline omelet (keuze uit verschillende smaken als bacon; fijne kruiden; kaas; champignon en zalm) en leg deze op een plat bord. Schep de groenten over de omelet et voilà: eet smakelijk!