Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Voordelen online bestellen

  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  • Makkelijk en veilig betalen

Tips met dieeten

Doe het voor je eigen welzijn.
Eet met aandacht.
Succes begint bij een realistisch doel.
Denk niet in termen van dieet.

'Klanten boeken geweldige resultaten met de afslankprogramma’s van Dline in combinatie met onze behandelingen!'

 

Dana slimming Center helpt al ruim 14 jaar vrouwen met het bereiken van een gezond gewicht en beter figuur. Zij boeken met behulp van 9 afslankmethodes spectaculaire resultaten op het gebied van contourverbetering, gewichtsverlies en huidverbetering. 

‘Het bedrijf bestaat in 2020, 15 jaar. Sinds 2008 werken zij met tevredenheid met de producten van Dline vertelt Jacqueline Vlist. De combinatie sporten, voeding en behandeling maakt ons concept zo succesvol’. 

“Klanten die snel en verantwoord willen afvallen bieden wij het Dline voedingsprogramma aan, dat gebaseerd is op het eten van eiwitrijke voeding en het minderen van koolhydraten en verzadigde vetten. Door de minimale inname van snelle koolhydraten geeft het lijf een ‘natuurlijke’ afslankreactie en verbrandt het eigen lichaamsvet. Doordat de bloedsuikerspiegel stabiel blijft ziet het lichaam de eiwitrijke voeding niet als schaarste. Daardoor blijft de stofwisseling maximaal aan het werk”. 

2 soorten afslankprogramma's

We bieden onze klanten de keuze uit twee soorten Dline programma’s: allereerst het supplementenprogramma. Bij dit programma combineer je ‘normale’ voeding met supplementen. Een tweede optie is het supplementenprogramma in combinatie met het eiwitprogramma waarbij gewone maaltijden worden vervangen door maaltijdproducten van Dline. Deze gerechten zijn eenvoudig en vaak snel te bereiden waardoor het makkelijk is om ook als je van huis bent trouw te blijven aan het programma. 

Met name met het supplementen programma valt in de smaak bij de meeste klanten omdat dit het minst afwijkt van een ‘normaal’ voedingsprogramma, waardoor het dieet goed vol te houden is. Klanten geven aan zich goed bij dit dieet te voelen en zeggen zelfs meer energie te hebben. Daarbij krijgt de klant met behulp van de Enervit en Base supplementen alle noodzakelijke vitamines en mineralen binnen en levert de Forma voldoende aminozuren die het hongergevoel verminderen. Klanten die hun streefgewicht hebben bereikt blijven deze supplementen vaak gebruiken ook na hun dieet. 

Naast de dieetprogramma’s bieden we een breed scala aan behandelingen aan die perfect te combineren zijn met de Dline afslankprogramma’s. Cryolipolyse; cavitatie; compressietherapie; slimming; melting dome- en ozon therapie en niet de vergeten de body wrap. 

Angelique viel 12,3 kilo af in 12 weken met behulp van het Dline dieet.

Angelique viel 12,3 kilo af in 12 weken

Angelique is met behulp van intensieve begeleiding door Jacqueline tijdens de oefeningen, en daarbij de Dline supplementen in 12 weken 12,3 kg afgevallen en 102 cm kwijt geraakt. Angelique: 'Nu blijf ik 1x per week bewegen in de verwarmde cabine en heb de supplementen al een tijdje niet meer nodig. Ik ben al 7 maanden op gewicht, weeg zelfs nog 1 kg minder dan aan het eind van mijn afslankkuur! Ik ben erg blij met het resultaat, vooral omdat ik toch in de overgang zit en het algemeen bekend is dat het dan heel moeilijk is om gewicht te verliezen!'