Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Voordelen online bestellen

  • Voor 15:00 besteld morgen in huis
  • Makkelijk en veilig betalen

Tips met dieeten

Doe het voor je eigen welzijn.
Eet met aandacht.
Succes begint bij een realistisch doel.
Denk niet in termen van dieet.

Afvallen met Dline

Overgewicht is een groeiend probleem binnen onze maatschappij. Door ons drukke leven hebben we slechtere eet- en leefgewoonten ontwikkeld: we eten steeds calorierijker en de lichaamsbeweging neemt af. Dline heeft als antwoord hierop haar afslankprogramma ontwikkeld. Dit programma heeft twee doelen: mensen helpen in hun strijd tegen overgewicht en hen bewuster maken wat betreft keuzes op het gebied van een gezonde voeding en levensstijl. 

Het programma bestaat uit een voedingsconcept met een supplementenprogramma, (mogelijk) in combinatie met een proteïnedieet (voor een sneller resultaat).​

Doordat je snel resultaat boekt blijf je gemotiveerd om het programma vol te houden en dit succesvol af te ronden. Door middel van het proteïneprogramma zal je dieet vlotter verlopen omdat hier minder koolhydraten worden geconsumeerd, waardoor de afslankperiode in vergelijking met het supplementenprogramma wordt gehalveerd.

Je hebt dus de keuze tussen het eten van normale maaltijden met daaraan toegevoegd een supplementenprogramma, of het gebruiken van proteïnerijke maaltijdvervangers in combinatie met het supplementenprogramma (met het grote voordeel: een kortere dieetperiode). We leggen het wat verder uit: 

 

Het proteine dieet in combinatie met het supplementenprogramma

Het proteïne dieet wordt ook wel eiwitdieet of koolhydraatarm dieet genoemd. Eiwitten zijn essentieel voor het goed functioneren van alle fysiologische processen binnen ons lichaam en hebben als groot voordeel dat ze je een verzadigd gevoel geven, zonder dat je vetten (koolhydraten) binnenkrijgt. 

Binnen het proteïnedieet zijn de hoge inname van eiwitten en de lage inname van vetten en koolhydraten essentieel. 

De eiwitten die we eten worden in ons lichaam omgezet naar aminozuren. Deze aminozuren hebben invloed op bijvoorbeeld sportprestaties, lichaamsherstel, het energielevel, je spier en vet verhouding en zelfs je humeur. Er zijn twee verschillende soorten aminozuren te onderscheiden. Namelijk semi-essentiële aminozuren; deze kan je lichaam zelf aanmaken en essentiële aminozuren; deze kun je niet zelf aanmaken en zul je dus via voeding binnen moeten krijgen! Hiervoor heeft Dline het supplementen programma ontwikkeld.