Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Heb je al vele pogingen gedaan om af te vallen, maar lukte dit niet, of kwamen de verloren kilo's weer terug?


Overgewicht is een groeiend probleem binnen onze maatschappij. Door ons drukke leven hebben we steeds slechtere eet- en leefgewoonten ontwikkeld: we eten steeds calorierijker en de lichaamsbeweging neemt af. Wij van dline zijn bewust bezig met dit groeiend probleem en hebben daarom het dline proteïneprogramma ontwikkeld. Wij hebben twee doelen namelijk; mensen helpen in hun strijd tegen overgewicht en om mensen bewuster te maken wat betreft hun keuzes op het gebied van een gezonde voeding en een gezonde levensstijl.

Onze succesvolle behandelmethode bestaat uit de volgende onderdelen:
- Voedingsconcept met een supplementenprogramma
- Proteïneprogramma
- Persoonlijke begeleiding en beweging bij een van de studio's

Binnen deze onderdelen helpen wij mensen op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Door middel van snel resultaat zullen mensen gemotiveerd worden om het dieetprogramma vol te houden en succesvol af te ronden. Door middel van het proteïneprogramma zal het dieet vlotter verlopen omdat hier minder koolhydraten worden geconsumeerd. Hierdoor wordt de afslankperiode in vergelijking met het supplementenprogramma gehalveerd. U heeft dus de keuze tussen, het eten van normale maaltijden met daaraan toegevoegd een supplementenprogramma, of het gebruiken van proteïnerijke maaltijdvervangers met het grote voordeel: een kortere dieetperiode.

Het gezondste, verantwoordste en het beste resultaat boekt u door middel van het dline voedingsconcept!

Filosofie

Bij ons dieet gaat het er niet alleen om dat je snel kilo’s verliest. Wij vinden dat een dieet ook lekker en leuk moet zijn! Want alleen dan is een dieet goed vol te houden en kun je ervoor zorgen dat de kilo’s er ook echt afblijven.

Daarom zijn we continu bezig om ons dieet nóg beter en uitgebreider te maken! Dit kan natuurlijk niet zonder onze klanten. Onze klanten zijn onze inspiratiebron en we horen altijd graag wat je van een product of dienst vindt. Zo zorgen we ervoor dat we maximaal aansluiten bij iedere wens of behoefte die je maar kunt hebben.

Op de website is allerlei nuttige informatie beschikbaar en je kunt met medegebruikers ideeën en ervaringen uitwisselen.

Contact

Heeft U vragen welke niet voorkomen in onze veelgestelde vragen, stel ze gerust! Wij staan voor u klaar via telefoon, mail of post op onderstaande gegevens. Of vul ons contactformulier in.

Dline BV
Baarloseweg 49
5988NP Helden
Mail: info@dline.nl
Telefoon: 077-3747447
KvK 12062348
BTW-nummer NL817253075B01
IBAN-nummer NL14RABO0111543401
BIC RABONL2U

Geschil

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan, die u hier kunt vinden: http://ec.europa.eu/consumers/odr/ U als consumenten heeft de mogelijkheid om dit platform te gebruiken voor de beslechting van geschillen.