Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Het supplementen dieet

Meer info over proteinedieet?
Klik hier

Dline heeft haar hele productassortiment ontwikkeld op basis van de goede criteria die de Consumentenbond hanteert bij het beoordelen van diëten.

Een programma moet uitvoerbaar zijn. Heel veel diëten zijn goed verzonnen, maar ze blijken in de praktijk onpraktisch of zelfs sociaal onuitvoerbaar. Dline is zo ontworpen zodat het toe te passen is binnen iedere levensstijl. Uw persoonlijke coach stemt het dieet geheel af op uw levenssituatie.

Er moet balans binnen een dieet aanwezig zijn. Vele diëten zorgen voor een onevenwichtig of slecht eetpatroon, daardoor zijn zij ronduit ongezond. Dline zorgt juist voor een gezond en natuurlijk eetpatroon. Daarnaast is ook de overgang naar een regulier eetpatroon, aan het eind van de afslankperiode goed en gelijkmatig geregeld. Het dieet moet vol te houden zijn. Strenge en eentonige diëten zijn mogelijk effectief, maar zijn zeker lastig vol te houden. Dline biedt daarom heel veel variatie met enthousiaste begeleiding. Dit samen zorgt er voor dat bijna iedereen zijn of haar einddoel behaalt.

Dline bestaat uit proteïnemaaltijden, die sterk ingrijpen op uw reguliere eetpatroon aangevuld met voedingssupplementen, die u naast uw aangepaste standaardmaaltijden gebruikt.

Hoe werkt het supplementen dieet programma van dline

Het dline supplementenprogramma is samengesteld uit voornamelijk meervoudige koolhydraten. Dit zijn koolhydraten die langzaam worden opgenomen, waardoor er een stabielere suikerspiegel ontstaat.

Het uitgangsprincipe van het dline supplementen programma is om de schommeling in de suikerspiegel zoveel mogelijk te beperken, dit voorkomt honger en de zin om meer te willen eten. Enkelvoudige koolhydraten zijn snelle suikers deze worden snel door het lichaam opgenomen en veroorzaken een piek in de bloedsuikerspiegel. Door de aanmaak van insuline zal de bloedsuikerspiegel weer snel dalen dit veroorzaakt honger en zal u weer doen laten eten.

Hoe vaker u dit herhaalt, hoe meer hongermomenten er zullen ontstaan en hoe meer u gaat eten of snoepen. Uiteindelijk kan het leiden tot suikerziekte, uw systeem is dan niet meer in staat om zelf insuline aan te maken. Met het dline supplementenprogramma stelt u zelf samen wat u eet door middel van de producten lijst. De producten op de lijst kunt u zelf in de winkel kopen dus geen maaltijdvervangers tijdens het supplementenprogramma.

Er zijn op een dag zes eetmomenten om de twee tot drie uur. Het ontbijt en de lunch beperkt u tot het eten van crackers met mager beleg, tussendoor in de ochtend en middag eet u yoghurt of kwark met een stukje fruit, het diner bestaat uit onbeperkt groente met een stukje vlees of vis, aardappelen, rijst of pasta. En als toetje in de avond nog wat yoghurt.

Als u graag wilt afvallen, normaal wilt blijven eten en tevens iets wilt doen om uw eetgedrag en levensstijl aan te passen dan is het dline supplementenprogramma de ideale uitkomst. Breng balans terug in uw gewicht en leven.
Het dline supplementenprogramma bestaat uit normale voeding met een aanvulling van voedingssupplementen. Deze vullen uw eiwitten aan voor het behoud van spiermassa en zorgen voor minder schommelingen in de suikerspiegel. Verder voorzien ze uw lichaam van voldoende vitamine en mineralen die essentieel zijn tijdens uw voedingsprogramma.

Een overzicht

Natuurlijk wordt bij de keuze van maaltijden en tussendoortjes het échte verschil gemaakt. Daarom krijgt u bij een startpakket een programmaboekje van dline mee, hierin staat exact beschreven welke voedingsmiddelen u het best kunt nemen.

Dline heeft op basis van wetenschappelijke inzichten en ervaringen een lijst van voedingsmiddelen samengesteld met een zeer lage GI-waarde. Wanneer u met dline start dan krijgt u een uitgebreide lijst. Dan zal duidelijk worden dat je ook tijdens je tweede fase, waarin u daadwerkelijk gaat afvallen, heel gevarieerd en smakelijk kunt eten. U eet vijf tot zes maal per dag normale voeding. In het boekje dat u ontvangt bij uw eerste dline-bestelling zitten talloze recepten voor heerlijke maaltijden waarmee u gegarandeerd afvalt.

GI-waarde

Binnen de aanpak van dline is het van groot belang dat u voedingsmiddelen gebruikt met een lage GI-waarde. GI staat voor Glycemische Index. Deze waarde geeft aan hoe snel uw lichaam uw voedsel verteerd en omzet in glucose.

Voedsel met een lage GI-waarde wordt heel langzaam en gelijkmatig in uw spijsverteringsstelsel afgebroken. U houdt dus langer een vol gevoel en uw bloedsuikerspiegel blijft erg constant. In de voedseladviezen van dline vindt u voedsel met een lage GI-waarde en een laag caloriegehalte.

U eet gezond en valt bovendien flink af. Dline maakt onderscheid tussen verschillende soorten koolhydraten. We vermijden voedsel met een hoge GI-waarde zoals: pizza, pindakaas en (heel verrassend) watermeloen.

Dit voedsel wordt (te) snel opgenomen en zal daardoor de insuline- en glucoseniveaus doen verhogen. Dline legt daarom de nadruk op de koolhydraten die heel langzaam vrijkomen in het lichaam. Deze vindt ook wel in hele granen, de meeste fruitsoorten, optimel, groenten, peulvruchten en noten.

Bekijk hier de producten