Wij gebruiken cookies voor analyse, veiligheidsdoeleinden, het goed functioneren en het persoonlijker maken van de website. Gaat u verder op de site? Dan geeft u ons toestemming om cookies te plaatsen.

Behoud grip op je gewicht - ook na je dieet! 

 

Let’s be honest; het kan gebeuren dat je tijdens of na je dieet eens uit de bocht vliegt. Op gewicht komen en blijven vereist niet alleen een verandering van je voeding gedurende een bepaalde periode; wil je structureel op gewicht blijven, dan vraagt dat om een permanente verandering van je lifestyle! Een gezonde inname van voeding, mogelijk in combinatie met voldoende beweging. 

 

 

Tijdens je dieet leer je wat voeding met je lichaam doet (en wat het verschil is tussen voeding en vulling) waardoor je weer controle over jouw lichaam krijgt. Helemaal geweldig als jij je streefgewicht hebt bereikt, maar het is ècht niet onmenselijk als je af en toe eens overstag gaat voor een glaasje wijn, een frietje of een lekkere romige pasta. Het moet ook leuk blijven, toch? 

Wat kun je doen om de ‘schade’ te beperken?  

❗ DAMAGE CONTROL ❗Lower GI carbo & fat blocker

Weet je van te voren dat je een feestje, een borrel of een diner op de planning hebt waar je mogelijk meer of anders eet / drinkt dan je lief is? Neem dan voorafgaand aan je afwijkende maaltijd een Lower GI carbo & fat blokker. De naam zegt het al; deze capsules blokken de vetten en koolhydraten en nemen deze als het ware ‘als een spons’ op waardoor deze onverteerd het lichaam verlaten. Zo heb je ‘wel de lusten, niet de lasten’.

 

❗ BURN BABY, BURN ❗Verhoog je vetverbranding tijdens je dieet: Ananas Fatburner

Wil je tijdens je dieet sneller afvallen, dan kan het (dagelijks) gebruik van onze fatburner een oplossing bieden. De fatburner met ananas smaak remt je eetlust; versnelt je stofwisseling; zorgt ervoor dat je minder vocht vasthoudt en ontgift je lichaam! Je kunt de sticks oplossen in 150 ml water en dat gedurende de dag drinken (max. 3 sticks per dag). 

❗ NÒG SNELLER GEWICHT VERLIEZEN ❗Verhoog je vetverbranding èn stofwisseling: CLA 80

Beweeg of sport jij regelmatig tijdens of na je dieet? Vergroot het effect van je inspanning met de CLA 80 capsules! Neem deze capsule net voor je workout en versnel je stofwisseling. Met CLA 80 verhoog je de vetverbranding in je spieren waardoor je nog sneller gewicht verliest. Het is een krachtige antioxidant, die immuunrespons stimuleert; helpt ontstekingen verminderen en de bloedsuikerspiegel in evenwicht te brengen. Hierdoor remt het effectief verlangen naar ‘ongezonde voeding als suikers’.