Paprika-mango salsa

Info

  • Bereiden: 15 minuten
  • Personen: 1
  • Porties: 1

Ingredienten

  • 1 rode puntpaprika
  • Olijfolie spray
  • 1/2 komkommer
  • 50 gram kidneybonen
  • 50 gram mango(blokjes)
  • 100 gram ijsbergsla
  • 10 gram cashewnoten
  • Callowfit Fancy Garlic of Tasty Toscana saus
  • Nachos
Vegan

Bereidingswijze

Halveer de paprika en verwijder de kroon en de zaadlijsten. Snijd de paprika in reepjes. Verwarm een grillpan met wat olijfolie en grill de paprika 4 minuten. Snijd de komkommer in blokjes en spoel de kidneybonen af. Voeg alles samen in een kom en breng op smaak met Callowfit Fancy Garlic of Tasty Toscana saus. Lekker met eventueel wat koolhydraatarme, eiwitrijke nachos. 

 

Boodschappen lijstje