Pompoensalade met kikkererwten, zongedroogde tomaat en pecannoten.

Info

  • Bereiden: 50 minuten
  • Oven: 35 minuten
  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • 75 gram kikkererwten
  • 100 gram pompoen blokjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • 20 gram pecannoten
  • 10 gram pompoenpitten
  • 2 zongedroogde tomaatjes
  • 100 gram veldsla
  • Callowfit Tasti Toscana saus
  • 100 gram Fetakaas
Koolhydraatarm

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken. Doe de kikkererwten met de pompoen blokjes in een kom. Voeg hieraan de paprikapoeder, olijfolie en peper en zout toe. Hussel alles goed door elkaar.

Leg de gemarineerde kikkererwten en pompoen op de bakplaat en rooster 30 minuten in de oven totdat de pompoen goudbruin en knapperig is. Schep alles om en laat nog 5 minuten in de oven staan.

Rooster ondertussen de pecannoten en pompoenpitten in een droge koekenpan. Snijd de zongedroogde tomaat en de fetakaas in stukjes. Meng de pompoen, kikkererwten met de veldsla, feta en zongedroogde tomaatjes. Strooi als laatste de pecannoten en pompoenpitten over de salade. Breng op smaak met Callowfit Tasty Toscana saus.

Boodschappen lijstje