SInaasappel havermout
Info
- Bereiden: 10 minuten
- Personen: 1 minuten
- Porties: 1 minuten
Ingredienten
- 200 ml ongezoete amandelmelk
- 50 gram havermout naturel
- Callowfit Salty Caramel saus
- 1 sinaasappel
- 20 gram pecannoten
- Speculaaskruiden
Bereidingswijze
Meng in een pannetje de amandelmelk met de Dline havermout. Breng rustig aan de kook en laat 5 minuten zachtjes koken. Rasp ondertussen wat van de sinaasappelschil boven de pan en snijd het vruchtvlees uit de sinaasappel. Draai het vuur uit en roer ongeveer 1 eetlepel Callowfit Salty Caramel saus door de havermout. Laat 2 minuten staan en giet de havermout in een kom. Hak de pecannoten grof en strooi over de havermout. Leg de partjes sinaasappel bovenop de havermout. Bestrooi met wat speculaas kruiden.