Spicy kip Peri Peri salade

Info

  • Personen: 1 minuten
  • Porties: 1 minuten

Ingredienten

  • •2 kipfilets
  • •2 theelepels peri peri spice rub
  • •2 theelepels olijfolie
  • •1 zakje veldsla
  • •20 cherrytomaatjes
  • •1 maiskolf, voorgekookt
  • •boter of olijfolie
  • •halve rode ui
  • •verse koriander
  • •verse munt
  • •80 gram feta
  • •Callowfit Peri Peri naar smaak
Vlees

Bereidingswijze

Leuk recept van blogster Anouk!

Begin met het maken van de spice rub. Mix hiervoor alle kruiden door elkaar. Dit kun je uiteraard ook van tevoren doen.

Meng 2 theelepels van de spice rub met 2 theelepels olijfolie, en bestrijk de kipfilets met dit mengsel. Verwarm een contactgrill en gril de kipfilets in ongeveer 8 minuten gaar.

Leg vervolgens de maiskolven op de grillpan, en bestrijk af en toe met boter of olijfolie om uitdrogen te voorkomen.

Maak de overige groenten en kruiden schoon, en snijdt/hak deze naar wens. Trek de gegrilde kipfilets in plakjes, snijd de korrels van de gegrilde maiskolf en verkruimel de feta.

Verdeel de veldsla in een schaal, gevolgd door de overige ingrediënten. Maak de salade af met de Callowfit Peri Peri saus en geniet!

Boodschappen lijstje